Ski outlet | Ski winkel

Skifabriek.nl is onderdeel van sportzaak KLIF18, gevestigd te Urk. Bij ons vind je de nieuwste ski's, maar ook modellen van voorgaande jaren, tegen bodemprijzen. Liever eerst de ski in het echt aanschouwen? Dat kan in onze showroom gevestigd te Urk - Klifweg 18 8321 EJ. Skifabriek.nl staat niet alleen voor de laagste prijs, ook voor service en advies bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Betaling

 

Betaling is mogelijk via iDeal, overboeking per bank of contant / per pin in de winkel.


Adres:

Klifweg 13
8321EJ Urk 

Telefoonnummers:
0527-745920 (winkel) of

0650605985 (mobiel)

Voor informatie of vragen kunt u ons een mailtje stuen. Wij antwoorden altijd binnen een werkdag, maar vaak al veel sneller.

E-mail: info@skifabriek.nl
 

Verzending

 

Verzending binnen Nederland is gratis. Het pakket wordt verstuurd zodra de betaling binnen is. Pakketten worden verstuurd via PostNL welke bezorgd van dinsdag tot en met zaterdag. Op zondag en maandag wordt niet bezorgd. Normaal gesproken worden bestellingen de volgende dag bezorgd, mits de bestelling vóór 16 uur geplaatst is. Meer specifieke informatie staat hier:  KLIK HIER
 

Skies bestellen / afstellen


Let op: Heb je skies besteld en er voor gekozen deze af te laten stellen - dan komt er 1 extra verzenddag bij op.

Update 4-2-2019: Wacht niet te lang met bestellen. Dit in verband met de drukte

 

Retouren

 

Heb je het pakket ontvangen en is het niet datgene dat je verwacht had. Laat het product dan in de originele verpakking zitten en stuur het pakket terug. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. 
 

Algemene voorwaarden


Wil je meer weten of hoe order afgehandeld worden. Lees dan onze algemene voorwaarden via DEZE LINK

 

Krijg inspiratie en volg ons op social media